Ránc feltöltése hialuronsav injekcióval

Az elmélyült ráncok kiemelése.

Nyerje vissza természetes szépségét injekciós ráncfeltöltéssel, volumen pótlással!

Az öregedés természetes folyamat, amellyel nem könnyű szembenézni. A folyamat azonban lassítható, látványos jelei jól korrigálhatók. A helyileg a bőrbe injekciózott ráncfeltöltő esztétikai beavatkozások nagyon hatásosak. A kezelést követően az eredmény azonnal látható,és egyéni adottságoktól függően hosszú hónapokig tartó fiatalos megjelenést biztosít.

A ránc feltöltésére szolgáló anyag a hialuronsav zselé, mely bőrünk természetes alkotó része. Ezért nem fordul elő allergia és a mellékhatások kialakulásának kockázata is minimális. Más anyagokkal szemben nem a mimikai izmok bénításának következtében simulnak el a ráncok, hanem a töltőanyag hiánypótló hatásának eredményeképp.

A feltöltő anyagot a ráncok minőségének megfelelően választjuk ki. Lágyabb, kisebb koncentrációjú anyagot használunk a szájkörnyéki apró ráncok, a szarkalábak és a kisebb homlokráncok kezeléséhez.

Nagyobb sűrűségű zselé a nevetőráncok, az orrtól a száj felé húzódó barázda, a homlok függőleges ráncainak eltüntetéséhez illetve az ajkak (ívének, teltségének) korrekciójához szükséges.

Az arc, a nyak, a dekoltázs frissítésére, feszesítésére az injekciós hyaluronsavas mezoterápiát használunk, melyet egymástól néhány cm-re, pontonként juttatunk a bőr felső rétegébe. Az injekció gyakorlatilag fájdalommentes. Egyéni érzékenység esetén felületi érzéstelenítő alkalmazható.

A kezelések rövid ideig tartanak (kb. 20 perc), az eredmény azonnal látható. Nincs hosszadalmas gyógyulási időszak, a kezelést követően azonnal folytathatja napi teendőit.